Section Title

Report Abuse

magarac-marica-gaj
Popularno

Marića Gaj

Agroturizam Marića Gaj obiteljsko je poljoprivredno gospodarstvo koje se prostire na 43 hektara. Marica gaj nalazi se u selu Ružići, općina Grude u zapadnoj Hercegovini, i ima 11 smještajnih jedinica sa 40 kreveta. Sobe i apartmani smješteni su u obiteljskoj kući izgrađenoj 1929. godine i obnovljenoj 2007. godine, te u novim kamenim kućama. Uređeni su u tradicionalnom stilu i opremljeni ručno izrađenim hrastovim namještajem.

Pored agroturističkog smještaja, za naše goste tu su bazen, kuglana, staze za šetnju i trčanje i domaće životinje.

Za sve vaše proslave, konferencije i sastanke, tu su i naše konobe kapaciteta 20 i 70 mjesta i svečana dvorana kapaciteta 200 mjesta. Naša svečana sala idealna je za intimna i posebna vjenčanja, dok će vam naš tim ponuditi najbolju uslugu i hranu.

U našem agroturizmu proizvodimo domaće voće i povrće, vino, rakije i likere, maslinovo ulje, džemove i sapune. Uzgajamo domaće svinje, kokoši i janjad.

Gosti u agriturismu mogu uživati ​​u miru i tišini koji im omogućavaju boravak na selu i doživljavaju posebnu vrstu odmora koji uključuje aktivno sudjelovanje u poljoprivrednim radovima i proizvodnji hrane.
Obitelj Marić učinit će svaki trenutak vašeg odmora na Marici Gaj posebnim.

Radujemo se vašem posjetu.

 

Video

Location

Contact Information

Author Info

Josip

Member since 2 godine ago
View Profile

Contact Listings Owner Form