Iz konobe TOMIĆ BIŠEVO kao specijalitet kuće ističu lignje i jastoge. Također, obitelj Tomić proizvodi i vlastito domaće vino koje je moguće kušati u konobi. Ugodan otočki ugođaj i ambijent konobe te kvalitetna ponuda domaćih tradicionalnih jela razlog su što je konoba Tomić Biševo već dugi niz godina omiljeno mjesto turista i domaćih gostiju.

Smješteno na dalmatinskom otoku Korčuli, u neposrednoj blizini Vele Luke, ovaj mali komadić neba pružit će vam senzaciju u kući s mirisom mora koliko god možete i neprocjenjivim iskustvom. uvijek želim ponovno oživjeti.

Kuća, zajedno s okolicom, ima svoj poseban šarm, a mi smo ovdje da se pobrinemo za sve ostalo 🙂 Uz 43m2 ogromnog zatvorenog prostora, postoji 10m2 terase i izvrsna vrtna površina.
Nudi bračni krevet i trosjed koji se lako pretvara u udoban krevet za dvoje. Osim toga, postoji mogućnost upotrebe dodatnog kreveta na razvlačenje za jednu osobu.

Kuhinja je opremljena hladnjakom, stolom za blagovanje, TV-om i romantičnim kaminom.
Tu je i klima uređaj, kao i TV i radio. Ručnici i posteljina uključeni su u cijenu. Uz to, u ormaru se mogu naći dodatne deke, posteljina i ručnici. Na terasi se nalazi ručno rađeni kameni kamin u kojem na jednostavan način možete na jednostavan način pripremiti meso, ribu ili povrće. Također možete pronaći vanjski tuš i ležaljke.