Dobrodošli u Podanje, prvo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo na otoku Lastovu. S radom smo počeli 2007. Godine. Nalazimo se u Prgovom polju, u kamenoj kući između maslinika i stoljetne češvine, koja za ljetnih vrućina stvara ugodan hlad. Naše gospodarstvo ima kapacitet 46 sjedećih mjesta, od kojih su neka na otvorenom a neka u zatvorenom prostoru.

Naše gospodarstvo ima puno mjesta za velike i male grupe ljudi, neki stolovi su vani, a neki unutra. Registrirani smo kao izletište i možemo ugostiti i veće grupe od 50, pa i do 80 ljudi. Nakon što istražite lastovske pješačke staze, dobrodošli ste se kod nas okrijepiti uz čašu domaće rakije. Vaša večera bit će pripremana ispred vas, ispod naše peke, te ćete uz okus uživati i u mirisima naše domaće hrane s lastovskih polja. To su mirisi jednostavnih ali okusom bogatih namirnica.

Dobrodošli na mjesto susreta dobrih ljudi, dobre hrane i dobrog vina!
Mjesto na kojem čuvamo seoske starine i recepte naših predaka. Mjesto na kojem uzgajamo domaću hranu koju serviramo na tanjure naših gostiju i prijatelja.

Dobrodošli na Seoski turizam Kezele! Dobrodošli u Moslavinu!

Obitelj Kezele osnovala je seoski turizam na obiteljskoj tradiciji pripreme kotlovine i proizvodnje vina. Na imanju su za posjetitelje uređene drvene kućice stare oko 100 godina, u kojima se uživaju jela iz domaće kuhinje i vina iz vlastitog podruma. Doživljaj pravog seoskog gospodarstva zaokružuje prekrasan pogled na vinograde, štala s domaćim životinjama i etnografska zbirka s čudesnim starinama.

Na ovom imanju svaki putnik dobronamjernik će naći nešto za sebe. Ljubitelji vina posjetit će podrum i upoznati autohtonu moslavačku sortu škrlet, djeca će se zaljubiti u igralište i konje pasmine hrvatski posavac, a rekreativci će prošetati ili odbiciklirati kroz šumu do jezera.

Smješteno na otoku Krku u Hrvatskoj, uzdižući se iznad maslina koje ovdje rastu stoljećima, mirno smješteno u netaknutoj prirodi i s pogledom na preko 15 otoka na sjevernom Jadranu.

Naš agroturizam je usred prirode, na izoliranom mjestu do kojeg možete doći samo makadamskom cestom – 12 minuta vožnje do grada Krka i 5 minuta vožnje do sv. uvala juraj i osamljene plaže.

naši su objekti ekološki prihvatljivi, napajaju se solarnim pločama, koristimo prikupljanje kiše i recikliramo svu ostatak hrane na našoj farmi.

Čekamo vas u duhu starih vremena, s našim domaćim i domaćim životinjama, biljkama ubranim svježe iz našeg vrta, mirisom maslina i morskog povjetarca u zraku i tako opuštajućom atmosferom da ćete zaista napustiti sve brige iza …

 

Naš agroturizam je smješten u idiličnom krajoliku nedaleko od mjesta Zrenj sa panoramskim pogledom na Čićariju i dolinu rijeke Mirne. Nudimo vam jela spremljena prema istarskim tradicijskim receptima uz domaće vino. Ove godine smo jedini agroturizam među najboljim restoranima Istre i Kvarnera.

Smjestiti se možete uz kamin u ugodnoj konobi ili vani na terasi u direktnom dodiru sa prirodom i pogledom na Čićariju i dolinu rijeke Mirne od kojeg zastaje dah. Ugođaj prošlih vremena prisutan je u cijeloj atmosferi. Okruženi smo bujnom vegetacijom koja se stapa sa maslinicima, vinogradima.

Nudimo Vam iz domaće istarske kuhinje specijalitete od mesa i divljači, a možete uživati i u domaćoj tjestenini i kolačima a nadasve u gljivama i tartufima kao jedinstvenom ponudom te domaćim kruhom.  Specijalitete pripremamo uvijek sa namirnicama iz domaće proizvodnje.

Napomena: Kućni ljubimci (psi) nisu dozvoljeni u unutrašnjoj sali dok na vanjskoj terasi su dozvoljeni.