Dobrodošli na mjesto susreta dobrih ljudi, dobre hrane i dobrog vina!
Mjesto na kojem čuvamo seoske starine i recepte naših predaka. Mjesto na kojem uzgajamo domaću hranu koju serviramo na tanjure naših gostiju i prijatelja.

Dobrodošli na Seoski turizam Kezele! Dobrodošli u Moslavinu!

Obitelj Kezele osnovala je seoski turizam na obiteljskoj tradiciji pripreme kotlovine i proizvodnje vina. Na imanju su za posjetitelje uređene drvene kućice stare oko 100 godina, u kojima se uživaju jela iz domaće kuhinje i vina iz vlastitog podruma. Doživljaj pravog seoskog gospodarstva zaokružuje prekrasan pogled na vinograde, štala s domaćim životinjama i etnografska zbirka s čudesnim starinama.

Na ovom imanju svaki putnik dobronamjernik će naći nešto za sebe. Ljubitelji vina posjetit će podrum i upoznati autohtonu moslavačku sortu škrlet, djeca će se zaljubiti u igralište i konje pasmine hrvatski posavac, a rekreativci će prošetati ili odbiciklirati kroz šumu do jezera.

Seoski turizam s tradicionalnom domaćom kuhinjom i zapanjujućom prirodom. Odmor za dušu i tijelo.
Grešna gorica ugostiteljski je objekt smješten na istoimenom brdu nasuprot Velikog tabora, srednjovjekovnog dvorca koji budi romantična sjećanja na teška, ali ponosna protekla vremena hrvatske prošlosti. Dio hrvatske, zagorske, prošlosti možete doživjeti i u Grešnoj Gorici.

Stara rimska poslovica kaže: „Da bi upoznao jedan narod i njegov kraj, sjedni za njegov stol, probaj njegovu hranu i pij njegovo vino, tada ćeš upoznati kakav je to kraj i kakvi su to ljudi.“ Ako vjerujete u riječi starih rimljana upravo u našem ugostiteljskom objektu možete vrlo dobro upoznati zagorski kraj, ljude i običaje.

Naše seosko domaćinstvo nudi Vam ugođaj pravog zagorskog seoskog ambijenta, domaće specijalitete i vino iz naših vinograda. Vaš boravak u Grešnoj Gorici upotpuniti će stoljetna hrastova šuma, vinogradi, livada, uređeno dječje igralište i različite domaće životinje koje su neizostavni dio seoskog života.

Ovo nije tipična seoska priča nego jedinstven doživljaj dalmatinskog zaleđa u kojem dominira domaća obiteljska atmosfera, brojni autentični sadržaji i onaj divan osjećaj povratka prirodi. Obitelj Kalpić dat će sve od sebe da vaš boravak bude nezaboravan.

Gazda Ivan oduvijek je jako volio i cijenio svoje seosko imanje koje je naslijedio od svojih roditelja. Još od davnih vremena imao je viziju da u svom rodnom mjestu napravi nešto gdje će brojnim gostima prezentirati svoje naslijeđe i tradiciju koje je prenio i na svoje dvije kćeri.

Cijela obitelj Kalpić predana je poslu koji radi, uživaju u zajedničkoj obiteljskoj atmosferi i nastoje tu energiju i vrijednosti prenijeti i na goste koji ovdje dolaze iz cijelog svijeta.