Dobrodošli u Agroturizam Kapor! Vašu rezervaciju primamo na broj mob. 098873296. Sve namirnice su ekološki uzgojene: domaći sir, meso i povrće. U ponudi imamo “Hladnu platu” s domaćim pršutom, sirom i kobasicama. Nudimo peke (100 kn/pers), mješano meso-grill (80 kn/pers), ribu na žaru, hobotnicu ispod peke, vegetarijanski meni i još puno različitih jela. Vino: Postup,Plavac i Rukatac. Razne vrste domaćih likera i alkoholnih pića
.
U ponudi imamo razgledavnaje obiteljskog muzeja starih i mali obor s različitim životinjama. Najmlađe će obradovati kutak za razonodu i igru.

Obiteljsko gospodarstvo Antunović smješteno je u malom mjestu Kuna na poluotoku Pelješcu, mjestu okupanom suncem i okruženo vinovom lozom. Naša obitelj tu je došla već početkom 20. stoljeća i od tada do danas njegujemo svoju veliku ljubav prema selu, životinjama, vinogradima i načinu života koje sve to nosi. Oduvijek se naša obitelj bavila uzgojem životinja, obradom vingrada te je od toga je i živjela. Mi smo tu tradiciju nastavili a pritom smo otvorili vrata našeg domaćinstva svakom gostu željnom upoznati našu kulturu, mjesto i ono najvažnije – gastronomiju. Upravo iz toga nastala ja kruna našeg domaćinstva, konoba Antunović – gdje gosti ispod 300 godina starih zidova uživaju u najboljim specijalitetima pelješkog kraja.

I krije su tu mnoštvo priča, o tome kako imamo jednu od najpoznatijih farmi magaraca koji svojim mlijekom pomažu brojnima, do obnovljene stare kuće u kojoj će uskoro naši gosti moći uživati u najmirnijim noćima i danima.

Dakle, posjetite nas, budite nam dragi gosti i upoznajte naš kraj, naše običaje i našu obitelj. Nemojte se zaboraviti najaviti jer specijalitete koje mi spremamo ne može se požuriti. Kruh ispod peke, janjetina i kozletina, pikatić ili tripice, sve to spremamo po vašoj najavi. Ukoliko se pak u prolazu odlučite navratiti, svakako možete uživati u okusima pršuta, sira, kapulica, maslina, ulja i vina.

Dobrodošli u Podanje, prvo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo na otoku Lastovu. S radom smo počeli 2007. Godine. Nalazimo se u Prgovom polju, u kamenoj kući između maslinika i stoljetne češvine, koja za ljetnih vrućina stvara ugodan hlad. Naše gospodarstvo ima kapacitet 46 sjedećih mjesta, od kojih su neka na otvorenom a neka u zatvorenom prostoru.

Naše gospodarstvo ima puno mjesta za velike i male grupe ljudi, neki stolovi su vani, a neki unutra. Registrirani smo kao izletište i možemo ugostiti i veće grupe od 50, pa i do 80 ljudi. Nakon što istražite lastovske pješačke staze, dobrodošli ste se kod nas okrijepiti uz čašu domaće rakije. Vaša večera bit će pripremana ispred vas, ispod naše peke, te ćete uz okus uživati i u mirisima naše domaće hrane s lastovskih polja. To su mirisi jednostavnih ali okusom bogatih namirnica.