Restoran Konoba Grubinjac je mala konoba – seoski restoran smješten u Grubinjcu kod Žrnova – jedno od najljepših panoramskih mjesta oko starog grada Korčule.

Obnovljena stara seoska kuća koju vodi lokalna obitelj koja već stoljećima posjeduje ovu prekrasnu farmu. Konoba je nedavno modernizirana kako bi bila pogodna za posjetitelje. Rustikalna atmosfera i ruralni ambijent. Sjedeći na njenoj terasi osjeća se kao da je miljama daleko od užurbanog grada Korčule.

Ono što ovaj restoran čini jedinstvenim i drugačijim je lokacija s neprekidnim pogledom na brda, Sveti Antun, planinu Sveti Ilija, Pelješki kanal, Badiju i Korčulanski arhipelag.

Što se hrane i pića tiče, u Grubinjcu rade jela s roštilja, kuhana jela, povrće te domaće vino.

Smješteno na dalmatinskom otoku Korčuli, u neposrednoj blizini Vele Luke, ovaj mali komadić neba pružit će vam senzaciju u kući s mirisom mora koliko god možete i neprocjenjivim iskustvom. uvijek želim ponovno oživjeti.

Kuća, zajedno s okolicom, ima svoj poseban šarm, a mi smo ovdje da se pobrinemo za sve ostalo 🙂 Uz 43m2 ogromnog zatvorenog prostora, postoji 10m2 terase i izvrsna vrtna površina.
Nudi bračni krevet i trosjed koji se lako pretvara u udoban krevet za dvoje. Osim toga, postoji mogućnost upotrebe dodatnog kreveta na razvlačenje za jednu osobu.

Kuhinja je opremljena hladnjakom, stolom za blagovanje, TV-om i romantičnim kaminom.
Tu je i klima uređaj, kao i TV i radio. Ručnici i posteljina uključeni su u cijenu. Uz to, u ormaru se mogu naći dodatne deke, posteljina i ručnici. Na terasi se nalazi ručno rađeni kameni kamin u kojem na jednostavan način možete na jednostavan način pripremiti meso, ribu ili povrće. Također možete pronaći vanjski tuš i ležaljke.