Dobrodošli u Agroturizam Kapor! Vašu rezervaciju primamo na broj mob. 098873296. Sve namirnice su ekološki uzgojene: domaći sir, meso i povrće. U ponudi imamo “Hladnu platu” s domaćim pršutom, sirom i kobasicama. Nudimo peke (100 kn/pers), mješano meso-grill (80 kn/pers), ribu na žaru, hobotnicu ispod peke, vegetarijanski meni i još puno različitih jela. Vino: Postup,Plavac i Rukatac. Razne vrste domaćih likera i alkoholnih pića
.
U ponudi imamo razgledavnaje obiteljskog muzeja starih i mali obor s različitim životinjama. Najmlađe će obradovati kutak za razonodu i igru.

U srcu Zlatne doline koja je vjekovima očuvala tradiciju i dušu jedinstvenih slavonskih sela smještenih u beskrajnim ravnicama, podno vinograda i pogleda prema gustim slavonskim šumama, Zlatni Lug otvara svoja vrata za nesvakidašnje gostoprimstvo koje će vam pružiti odmor od svakodnevice i užurbanog života.

Prostor Krčme nastao je preuređenjem stare slavonske štale, sačuvavši time svoju prepoznatljivost elementima starih greda, ciglenih podova i izvornog životinjskog korita. Godinama brižno prikupljana zbirka starina unosi dušu cijelom prostoru te vas upoznaje sa skrivenim čarima života na selu.

Krčma Zlatni Lug pruža cjelokupnu ugostiteljsku uslugu za sve manifestacije… Od vjenčanja, rođendana, zaruka, godišnjica mature, raznih proslava sve do poslovnih sastanaka. Prilagođavamo se vašim željama i potrebama.

Prenoćište Zlatni Lug vrlo je ugodno za boravak i odmor, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. Može se iznajmiti po osobi ili cijela kuća za duži boravak, vikend ili noćenje. Na raspolaganju imamo 21 moderno uređenu sobu sa kupaonicom u koje možemo smjestiti 49 osoba.

U samom dvorištu osigurana su parkirališna mjesta. Na raspolaganju vam je i udoban zajednički prostor za doručak i druženja. Nakon ugodno provedene noći, ujutro vas očekuje pansionski ili bogati slavonski doručak, ovisno o dogovoru.

Naš agroturizam je smješten u idiličnom krajoliku nedaleko od mjesta Zrenj sa panoramskim pogledom na Čićariju i dolinu rijeke Mirne. Nudimo vam jela spremljena prema istarskim tradicijskim receptima uz domaće vino. Ove godine smo jedini agroturizam među najboljim restoranima Istre i Kvarnera.

Smjestiti se možete uz kamin u ugodnoj konobi ili vani na terasi u direktnom dodiru sa prirodom i pogledom na Čićariju i dolinu rijeke Mirne od kojeg zastaje dah. Ugođaj prošlih vremena prisutan je u cijeloj atmosferi. Okruženi smo bujnom vegetacijom koja se stapa sa maslinicima, vinogradima.

Nudimo Vam iz domaće istarske kuhinje specijalitete od mesa i divljači, a možete uživati i u domaćoj tjestenini i kolačima a nadasve u gljivama i tartufima kao jedinstvenom ponudom te domaćim kruhom.  Specijalitete pripremamo uvijek sa namirnicama iz domaće proizvodnje.

Napomena: Kućni ljubimci (psi) nisu dozvoljeni u unutrašnjoj sali dok na vanjskoj terasi su dozvoljeni.

Ovo nije tipična seoska priča nego jedinstven doživljaj dalmatinskog zaleđa u kojem dominira domaća obiteljska atmosfera, brojni autentični sadržaji i onaj divan osjećaj povratka prirodi. Obitelj Kalpić dat će sve od sebe da vaš boravak bude nezaboravan.

Gazda Ivan oduvijek je jako volio i cijenio svoje seosko imanje koje je naslijedio od svojih roditelja. Još od davnih vremena imao je viziju da u svom rodnom mjestu napravi nešto gdje će brojnim gostima prezentirati svoje naslijeđe i tradiciju koje je prenio i na svoje dvije kćeri.

Cijela obitelj Kalpić predana je poslu koji radi, uživaju u zajedničkoj obiteljskoj atmosferi i nastoje tu energiju i vrijednosti prenijeti i na goste koji ovdje dolaze iz cijelog svijeta.