Agroturizam Marića Gaj obiteljsko je poljoprivredno gospodarstvo koje se prostire na 43 hektara. Marica gaj nalazi se u selu Ružići, općina Grude u zapadnoj Hercegovini, i ima 11 smještajnih jedinica sa 40 kreveta. Sobe i apartmani smješteni su u obiteljskoj kući izgrađenoj 1929. godine i obnovljenoj 2007. godine, te u novim kamenim kućama. Uređeni su u tradicionalnom stilu i opremljeni ručno izrađenim hrastovim namještajem.

Pored agroturističkog smještaja, za naše goste tu su bazen, kuglana, staze za šetnju i trčanje i domaće životinje.

Za sve vaše proslave, konferencije i sastanke, tu su i naše konobe kapaciteta 20 i 70 mjesta i svečana dvorana kapaciteta 200 mjesta. Naša svečana sala idealna je za intimna i posebna vjenčanja, dok će vam naš tim ponuditi najbolju uslugu i hranu.

U našem agroturizmu proizvodimo domaće voće i povrće, vino, rakije i likere, maslinovo ulje, džemove i sapune. Uzgajamo domaće svinje, kokoši i janjad.

Gosti u agriturismu mogu uživati ​​u miru i tišini koji im omogućavaju boravak na selu i doživljavaju posebnu vrstu odmora koji uključuje aktivno sudjelovanje u poljoprivrednim radovima i proizvodnji hrane.
Obitelj Marić učinit će svaki trenutak vašeg odmora na Marici Gaj posebnim.

Radujemo se vašem posjetu.

 

U srcu Zlatne doline koja je vjekovima očuvala tradiciju i dušu jedinstvenih slavonskih sela smještenih u beskrajnim ravnicama, podno vinograda i pogleda prema gustim slavonskim šumama, Zlatni Lug otvara svoja vrata za nesvakidašnje gostoprimstvo koje će vam pružiti odmor od svakodnevice i užurbanog života.

Prostor Krčme nastao je preuređenjem stare slavonske štale, sačuvavši time svoju prepoznatljivost elementima starih greda, ciglenih podova i izvornog životinjskog korita. Godinama brižno prikupljana zbirka starina unosi dušu cijelom prostoru te vas upoznaje sa skrivenim čarima života na selu.

Krčma Zlatni Lug pruža cjelokupnu ugostiteljsku uslugu za sve manifestacije… Od vjenčanja, rođendana, zaruka, godišnjica mature, raznih proslava sve do poslovnih sastanaka. Prilagođavamo se vašim željama i potrebama.

Prenoćište Zlatni Lug vrlo je ugodno za boravak i odmor, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. Može se iznajmiti po osobi ili cijela kuća za duži boravak, vikend ili noćenje. Na raspolaganju imamo 21 moderno uređenu sobu sa kupaonicom u koje možemo smjestiti 49 osoba.

U samom dvorištu osigurana su parkirališna mjesta. Na raspolaganju vam je i udoban zajednički prostor za doručak i druženja. Nakon ugodno provedene noći, ujutro vas očekuje pansionski ili bogati slavonski doručak, ovisno o dogovoru.

Dobrodošli na mjesto susreta dobrih ljudi, dobre hrane i dobrog vina!
Mjesto na kojem čuvamo seoske starine i recepte naših predaka. Mjesto na kojem uzgajamo domaću hranu koju serviramo na tanjure naših gostiju i prijatelja.

Dobrodošli na Seoski turizam Kezele! Dobrodošli u Moslavinu!

Obitelj Kezele osnovala je seoski turizam na obiteljskoj tradiciji pripreme kotlovine i proizvodnje vina. Na imanju su za posjetitelje uređene drvene kućice stare oko 100 godina, u kojima se uživaju jela iz domaće kuhinje i vina iz vlastitog podruma. Doživljaj pravog seoskog gospodarstva zaokružuje prekrasan pogled na vinograde, štala s domaćim životinjama i etnografska zbirka s čudesnim starinama.

Na ovom imanju svaki putnik dobronamjernik će naći nešto za sebe. Ljubitelji vina posjetit će podrum i upoznati autohtonu moslavačku sortu škrlet, djeca će se zaljubiti u igralište i konje pasmine hrvatski posavac, a rekreativci će prošetati ili odbiciklirati kroz šumu do jezera.